Recenzije

7,4
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
7,8
Udobnost
7,2
Lokacija objekta
6,9
Sadržaji
6,9
Osoblje
7,9
Omjer cijene i kvalitete
7,9

Recenzije

    Darko
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    18. lipnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Matea Klaric
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    3. siječnja 2018.
    Na glavnoj cesti bili pa se sve culo
    Lokacija
    T.Zorčić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marijana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    18. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    vanke123
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    24. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Nataša
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    13. siječnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Tamara
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    4. siječnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Miljenko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    18. prosinca 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Fani
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    15. prosinca 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    11. listopada 2016.
    Iznenadio me je mali prostor sobe, obzirom na moja očekivanja bazirana na neiskustvu. sve u svemu je ok.
    S ukusom uređena soba kao što je i prikazano na slici. Ugodno osoblje.
    Klavdija
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    13. prosinca 2017.
    The outside don't look very well, but the room was a nice surprise.
    Room comfortable and clean. Is near the aeroport and near the center. Good value quality and money.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    28. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ae

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    21. listopada 2017.

    A nice quiet, private place to rest. Nothing fancy, just what you need. Well worth the money

    Wayne
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    18. listopada 2017.
    owner is very accommodating and the rooms are very clean. Close to airport. Not luxury, but decent.
    Kathryn
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. kolovoza 2017.

    very clean and very comfortable.

    I liked how close it was to the airport. How friendly & helpful the owner was. I appreciated how well the owner spoke Engligh.
    Madalin
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    5,8
    23. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jerome
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Catherine
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    10. lipnja 2017.

    Better than sleeping at the airport!

    Location. Property is beside a freeway and is very noisy.
    Due to a missed connection I booked this property very last second, very late at night. We arrived 30 minutes after booking and realized I'd booked a single room in error. The proprietor offered to move us to a double room and quickly cleaned prepared it for us. We owed 5 euros more, but didn't have anything smaller than a 20, so she insisted we didn't have to pay, which was very kind of her.
    fi

    Prosječna ocjena recenzija

    3,8
    10. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija